Boyabat Belediyesi tarafından ilçede yapımı devam eden 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi içinde  Bowling salonunun da içinde bulunduğu bir eğlence merkezi yapılması planlanıyor.

Çamlıca Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan Kültür Merkezi’nin ilk katında belediyeye ait bir sinema salonu, konferans salonu ve düğün salonu yapılması planlanırken, üst kata ise Bowling salonunun da içerisinde bulunacağı bir eğlence merkezi yapılacak.

Boyabat’ta spora büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; “Yapımı devam eden 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'ni bir an önce tamamlamak için çalışıyoruz. Dört katlı olan bu binanın içerisinde: Osmanlı Hamamı, konferans salonu, düğün salonu, sinema salonu, Bowling Salonu ve işyerleri yer alacak. İkinci katta ise Bowling Solunu ve eğlence merkezi olacak. İlçemizde sporu çeşitlendirmek için çalışıyoruz. Bowling Salonu sporseverlerin ve hoşça vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi olacak. Bütün hemşerilerimizin spor yapmalarını istiyoruz. İnşaallah yapımının tamamlanması ile birlikte bu projemizi de hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber