Türkeli Kaymakamı Semih Altaş beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Murat Karahan ile birlikte, İlçe Özel İdaresi ekiplerince yapımı devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Hastane yolu üzerindeki asfaltlama çalışmalarında incelemelerde bulunan Kaymakam Altaş ve AK Parti İlçe Başkanı Karahan, Türkeli İlçe Özel İdare Müdürü Cengiz Özcan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Semih Altaş, zamanla deforme olan Hastane yolu üzerinden başlayan Hacı, Yapraklı ve Sazkışla köyleri grup yolunun İlçe Özel İdaresi ekiplerince asfaltlama çalışmalarına başlandığını belirterek, 2016 yılı asfaltlama programında yapılması planlanan Hacı, Yapraklı ve Sazkışla köyleri grup yolunun asfaltlama çalışmalarının 9.7 kilometrelik yol ağının asfaltlama çalışmaları en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacağını bildirdi.

Altaş ayrıca, 2016 yılı asfaltlama programı dahilinde olan ve alt yapısı hazırlanan Satı Köyü Çınar Mahallesi ve Kuşçular, Sarmaşık köyleri grup yolunun da 6 kilometrelik kısmı en kısa sürede asfaltlama çalışmaları yapılarak, ulaşıma açılması için gerekli çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

 
Editör: Vitrin Haber