Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gerze ilçe teşkilatı, Sinop Orman İşletme Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret etti. 

AK Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman beraberindeki İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Özdemir ve Hüseyin Gül ile birlikte Sinop Orman İşletme Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret ederek ilçenin ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulundu. İlk olarak Sinop Orman İşletme Müdürü Hakan Orhan ile bir araya gelen Başkan Karaman ve beraberindekiler, Gerze Orman İşletme Şefliğinin, Gerze İşletme Müdürlüğüne Dönüştürülme süreciyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Sinop ve ilçelerinde 5 adet Orman İşletme Şefliği bulunduğunu kaydeden Sinop Orman İşletme Müdürü Hakan Orhan, Gerze ilçesinin yapmış olduğu üretim seviyesine bakıldığında ilçenin gerek şeflik olarak, gerek üretim olarak işletme müdürlüğü olacak seviyede olduğunu belirtti. Orhan; “Sinop, Boyabat ve Ayancık İşletme Müdürlüğü yıllık 200 bin metreküp Durağan ve Türkeli İşletme Müdürlüğü 50 bin  metreküp üretim yapmakta. Gerze ve Dikmen İşletme Şefliği ise yıllık olarak 100 bin metreküp’ün üzerinde üretimi yapmakta. Bu anlamda Gerze, gerek şeflik olarak, gerek üretim olarak işletme müdürlüğü olacak seviyededir” dedi.

Bahsi geçen konunun ilçe açısından önemine değinen AK Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, ilçeye Orman İşletme Müdürlüğünün kazandırılması için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.

AK Parti grubunun daha sonra ki durağı ise Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği oldu. burada Genel Sekreter Uzm. Dr. Tolga Baş ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman ve beraberindekiler, Genel Sekreter Baş ile Gerze Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Genel Sekreterlik olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Uz. Dr. Tolga Baş, Gerze Devlet Hastanesinin daha iyi bir seviyeye ulaşması noktasında yürütülen çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini, Uzman Doktor ve Acil Hekimi noktasında Gerze Devlet Hastanesinin iyi bir noktada olduğunu, Çocuk Uzmanı ihtiyacının ise en kısa zamanda giderilmesi noktasında bakanlıktan talepte bulunulduğunu dile getirirdi. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Tolga Baş’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Karaman; “Biz ilçe insanımıza daha iyi bir hizmet sunulabilmesi için yola çıktık. Bu bağlamda kurum ve kuruluşlarımıza verilebilecek her türlü siyasi desteği vermek için varız” dedi. 
Editör: Vitrin Haber