Aslen Türkelili olan ve bir süredir İstanbul'da ikamet eden Uğur Özkaya (23), 1,5 yıl önce tanıştığı Avusturya'da ikamet eden Ayancıklı gurbetçi Meltem Aksoy'a (22) unutulmaz bir evlilik teklifinde bulundu.

Meltem Aksoy'un Avusturya'dan havayolu ile İstanbul'a gelmesinin ardından, buradan da karayolu ile Türkeli'ye yolculuk yapacağını öğrenen Uğur Özkaya, evlilik teklifini unutulmaz bir anı haline getirmek için yakınları ile birlikte bir araya gelerek, Türkeli - Çatalzeytin karayolunun 1. kilometresinde 'Benimle Evlenir Misin' yazılı dövizler, çeşitli süslemeler ve müzik eşliğinde teklifte bulunmak için hazırlıklarını yaptı. Bir yandan Türkeli Sahilgülü Turizm işletmesine ait otobüs şoförü ile de irtibata geçen Özkaya, ilçe girişinde evlilik teklifi için hazırlık yaptıklarını ve burada duraklamalarını istedi. Sabah saatlerinde Türkeli ilçe girişine gelerek, evlilik teklifinin yapılacağı alanda duraklayan otobüsün içerisinde 'Benimle Evlenir Misin' yazılı dövizleri görünce şaşkına dönen Meltem Aksoy, bir süre şaşkınlığını üzerinden atamadı. Otobüsteki yolcuların da şaşkın bakışları arasında daha sonra evlilik teklifinin yapıldığı alana gelen Aksoy, Özkaya'nın bu güzel evlilik teklifine 'Evet' dedi.

Unutulmaz bir evlilik teklifi yaparak, ardında hep hatıra kalacak bir anı bıraktıklarını belirten Uğur Özkaya, "İlk böyle birşey yapmayı düşündüğümüzde heyecanlıydım ve sonrasında o an yaklaştığında heyecan kat ve kat arttı. Bizler için çok güzel bir anı oldu, ailemde destek olmasıyla bu unutulmaz günü yaşamış olduk. Sahilgülü otobüs firmamız da bizlerin bu isteğini kırmadı, o yüzden onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Sözümüz aynı gün yapıldı, düğünümüz de önümüzdeki yıl yapmayı planlıyoruz. Bu vesileyle bize destek veren herkese çok çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
 
Editör: Vitrin Haber