Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda Kaymakam Ümit Hüseyin Güney Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Garnizon Komutanı J. Yzb. Erdal Uçar, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat İlçe Emniyet Müdürü Vekili Murat Bozkurt, Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Açıkgöz, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı. 
Toplantıda ilk olarak söz alan Kaymakam Ümit Hüseyin Güney hayat boyu öğrenmenin önemini belirtti. 

Sonrasında söz alan Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan kursların ve katılımcı sayıları hakkında bilgiler verdi.

Atinkaya, Halk Eğitim Merkezi faaliyetlerinden yararlananların her geçen yıl arttığını belirtti. 

Toplantıda daha sonra bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Açıkgöz 2015 – 2016 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesini yaptı. 

Toplantıda ayrıca Hazırlanan slayt gösterileri ile kurum müdürü detaylı bir değerlendirme yaptı. 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında açılabilecek kurslarla ilgili alan taramalarına başladıklarını belirtti. Daire amirleri sırayla söz alarak hayat boyu öğrenme kapsamında görüş ve düşüncelerini, açılabilecek kurslarla ilgili dilek ve isteklerini belirttiler. Kaymakam Güney toplantıya katılanlara hayat boyu öğrenmede Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne destek vermelerini istedi ve geçen eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu yılda da olumlu çalışmalar yapılabileceğini belirtti. 
Editör: Vitrin Haber