Boyabat ilçesinde yapı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde faaliyete geçmesi beklenen Devlet Hastanesinin Çevre düzenlemesi, Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ortak proje çalışması ile  düzenleniyor.

İşletme Şefi Ali Toroman'ın yürüttüğü çalışmalarda Orman  İşletme Müdürlüğü Personelleri Boyabat Devlet Hastanesi Çevresinde fidan dikerek boş alanların ağaçlandırılmasını sağlıyor.
Hastane açılışına yetiştirilmeye çalışılan düzenlemeler kapsamında; 100 adet Dallı Karaselvi, 50 adet Defne, 45 adet Akasya, 50 adet Ateş Dikeni, 25 adet Boz Ardıç, 5 adet Dut, 25 adet Dağ Muşmulası, 5 adet Salkım Söğüt fidanı dikimi gerçekleştirildi. 

İşletme Şefi Ali Toroman bölgede yürütülen çalışmaları hastanenin açılışına kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi. Toroman; “Yeni yapılan Boyabat Devlet Hastanesi çevresini ağaçlandırmak için çalışmalarımız sürecek, Orman İşletme Müdürlüğü Olarak yoğun çalışıyoruz, çalışma arkadaşlarımız ile birlikte bu düzenlemeleri açılışa kadar yetiştirmeyi hedefliyoruz”' dedi.
Editör: Vitrin Haber