Gerze Kaymakamlığı ve Köylere hizmet götürme birliği imkanlarıyla yapımı devam eden Belören, Mahmuttırı, Türkmenlioğlu, Çırnık, Karlı, Sarnıç, Kızılcalı, Yakadibi, Bassökü, Kuzsökü, Sorkun, Güzelyurt, Yuvalı köylerini barındıran ve 1 buçuk ay önce başlanan 7.2 km'lik grup yolu çalışmalarında sona gelindi. 

Asfaltlama çalışmalarına başlanan grup yollarında çalışmaların iki gün içinde tamamlanacağı öğrenildi.
Ayrıca Tatlıcak, Kiren Çukuru, Gürsökü grup yollarında da 1. kat asfalt çalışması ihalesinin yapıldığı, elek altı çekilmeye başlandığı ve bu çalışmalarında en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.
Aynı zamanda yaşanan sel felaketinde bozulan yol ve köprülerle ilgili çalışmaların Köylere Hizmet Götürme Birliği ve AFAD desteğiyle devam ettiği ifade edildi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren İl Genel Meclis Başkan Vekili Ahmet Burma, bölgede yürütülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve herhangi bir aksaklık çıkmazsa çalışmaların Ramazan bayramına kadar tamamlanacağını söyledi. Burma; “Elimizdeki imkanlar doğrultusunda Tüm köylerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. Toplam 23 Km yol çalışmamız oldu. Belören, Güzel Yurt grup yollarındaki asfaltlama çalışmalarını Bayrama yetiştirmeye çalışıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlarımız rahatlıkla sıkıntı yaşamadan bayram ziyaretlerini yapabilecek” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber