Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2015 yılı olağan mali genel kurulu yapıldı. 

Cadde Düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurul, divanın teşekkülüyle başladı. Divan başkanlığını Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın’ın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. 

Genel kurulda yıllık çalışma raporu, denetim kurulu raporu ve bilanço gelir-gider raporlarının okunması ve müzakere edilmesinin ardından kabul veya reddi hakkında karar alınmak üzere oylamaya sunuldu. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Topçu kendisine duyulan güvenden dolayı herkese teşekkür etti. Topçu, şeffaf bir yönetim anlayışı içinde olduklarını kaydetti.
Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 50. genel kurulunda 2015 yılına ait hesaplar ve çalışmalar delegelere sunularak oy birliği ile kabul edildi.
50. Olağan Genel Kuruluna Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, İlçe Garnizon Komutanı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, İlçe Başkanı İzzet Karaman, CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, , Halkbankası Müdürü Mustafa Kartal, Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı Cemal Altunel ve çok sayıda esnaf katıldı. 
Editör: Vitrin Haber