Durağan Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 33 kadrolu işçi için 2014 yılı maaş artışı yapılan görüşmeler sonucunda 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı İlyas Yiğit ve Durağan Belediyesi Sendika Temsilcisi Cemal Kılıçaslan'ın katıldığı görüşmede işçiler arasında 2003 yılından bu yana devam eden ücret adaletsizliği giderildi.

Kılıçaslan, Belediye Düğün Salonunda yapılan imza töreninde işçilere hitaben yaptığı konuşmada "Kadrolu işçilerimiz arasındaki ücret adaletsizliğini giderdik. İşçilerimizin haklarında büyük bir iyileştirmeye gittik. Tabi ki işçilerimize verdiğimiz bu iyileştirmenin karşılığını hizmet olarak beklemek de en doğal hakkımız. Bundan sonra daha istekli, daha da verimli çalışarak, vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini vermemiz gerekiyor" dedi.

Yiğit ise "Bir sendikacı olarak bu toplu iş sözleşmesinde bizlere göstermiş olduğu iyi niyet ve davranıştan dolayı Başkanımız Ahmet Kılıçaslan'a çok teşekkür ederiz. Bu sözleşmenin Durağan Belediyesi işçilerine ve ülkeye hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Ahmet Kılıçaslan'a işçiler adına teşekkür plaketi verildi.

Editör: Vitrin Haber