Sinop Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Dr. Ayhan Özcan, geçtiğimiz günlerde bazı basın organlarında yayınlanan bir haber üzerine açıklamada yaptı. 

Hayvan haklarıyla ilgili konferansa katılmayan protokol üyeleriyle ilgili medyada çıkan haberlerin, kendilerini de üzdüğünü belirten Özcan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını kaydetti. 

Kesinlikle ne ilçe kaymakamı, ne de belediye başkanını hedef alan bir açıklamasının söz konusu olmadığını yineleyen Dernek Başkanı Özcan şunları söyledi; "Belediye başkanımız ve aynı zaman da abim gibi sevdiğim Sayın Muzaffer Şimşek ten telefon aracılığıyla hiç bir kastım ve suçum olmamasına rağmen derneğimizin yaptığı bir etkinlikten ötürü kırılması nedeniyle özür diledim, ama burdan da tekrar özür diliyorum. Kendisini makam mevki bir kenara bir insan olarak ta çok sevdiğimi bir kez daha tekrar ediyorum. Sayın başkanımız desteklerinin devam ettiğini her türlü ihtiyaçlarımızı elinden geldiğince karşılayacaklarını söylediler. Kendilerinden bu yüce gönülleri için tekrar teşekkür ederim. Ne kaymakamımıza, ne de belediye başkanımıza bir kastımız olması mümkün değil. Açıklamamda genel bir ifade kullandım. Ortaya çıkan bu durum hepimizi derinden üzmüştür" dedi. 


Editör: Vitrin Haber