Boyabat ilçesinde İstanbul Yeditepem Sanat evi Tiyatro Grubu tarafından "Sahte Cennet, Sessiz Çığlık" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan Kuzeyin Parlayan Yıldızları 2015 Projesi kapsamında sahnelenen oyunu çok sayıda öğrenci izledi. 
Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, oyun sonrası yaptığı açıklamada, öğrencileri madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan korumanın görevleri arasında yer aldığını söyledi. 
"Hiç bir şey denenerek, test edilerek ağır bedeller ödenerek yaşanmamalı" diyen Güney, "Bizler size yaşanmış hikayelerden örnekler sunarak bu tehlikelere karşı sizleri korumakla görevliyiz. İnşallah bu tür etkinlikleri yaygınlaştırarak okullarımızda gençlerimizle buluşturmayı bir hedefliyoruz" diye konuştu. 
Boyabat Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda sahnelenen oyunu Kaymakam Güney, Saraydüzü Kaymakamı Yusuf Özbey, İlçe Garnizon Komutanı Erdal Uçar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Çevik ile daire amirleri ve öğrenciler izledi.
AA
Editör: Vitrin Haber