Boyabat’ın kanayan bir yarası olan ve yıllardır beklenen altyapı çalışmalarına, Boyabat Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BOSKİ) Müdürlüğü tarafından neşter vuruldu.

Boyabat merkezinde Zincirlikuyu Mahallesinde başlayan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı çalışmaları birden fazla noktada devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçe genelinde yürütülen çalışmalarla Boyabat’ta bir kalkınma hamlesi başlattıklarını söyledi. Çakıcı; “Boyabat’ta kalkınma hamlesi başlatıyoruz. Büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Alt yapı da ne eksiklikler varsa tamamlamaya gayret ediyoruz. Boyabat’ın altyapısını yeniden inşa ediyor olmak çok gurur verici. Aynı anda hem içme suyu, hem kanalizasyon, hem de yağmur suyu hattı yapıyoruz. Boyabat Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmakla mükellefiz. Çalışmalar Zincirlikuyu Mahallemizde devam etmektedir. Alt yapısı tamamlanan sokaklarda yolları betonlamaya başladık. Göründüğü üzere incelemeleriz sırasında görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlarımız da yapılan çalışmalardan son derece memnun. Zincirlikuyu Mahallemizde yürüttüğümüz çalışmaların tamamlanması ile birlikte diğer mahallelerimizde de çalışmalara başlayacağız. İnşallah bu yıl içerisinde tüm mahallerimizde çalışmaları tamamlamaya gayret edeceğiz ve Boyabat’ı sağlıklı bir altyapıya kavuşturacağız" dedi.
Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, çalışmalar sırasında vatandaşların mağdur edilmemesi konusunda çalışanları uyardı ve gerekli tüm tedbirlerinin alınması talimatını verdi.
Editör: Vitrin Haber