Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Engün, belediye tarafından düzenlenen yemek organizasyonunda mahalle ve köy muhtarları ile 30 Mart yerel seçimleri ardından ilk kez bur araya geldi. 

Ayancık Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programa AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Akın, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Muhtarları tek tek kapıda karşılayan Belediye Başkanı Ayhan Ergün, programda yaptığı konuşmasında, yeni seçilen muhtarlara görevlerinin hayırlı olmasını diledi.  Ayhan Ergün, "30 Mart yerel seçimleri ardından ilk kez bir araya geliyoruz, bundan sonra da bir araya geleceğiz. Yeni seçilen tüm mahalle ve köy muhtarlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Önümüzdeki yıllar boyunca sizlerle birlikte uyum ve birlik-beraberlik içerisinde çalışacağız. İlçemizin sorunlarını inşallah hep birlikte çözeceğiz" dedi.

Programda konuşan İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü’de yeni seçilen bütün muhtarlara başarılar dileyerek  kutladı. Muhtarlar da yaptıkları konuşmalarda 3. kez belediye başkanlığı görevine seçilen Ayhan Ergün’e ve meclis üyelerine başarılar diledi.

Editör: Vitrin Haber