Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün,  İstanbul programında bir dizi önemli görüşmelerde bulundu.

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile ilçede gerçekleştirilmesi düşünülen projeler hakkında tek tek makamlarında görüştü.

İstanbul programında, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Güzelkent önceki dönem Belediye Başkanı Bekir Erünsal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş'ın danışmanları Sefer Kocabaş ve Arif Dağlar, önceki dönem Ulaştırma Bakanlarından Mehmet Habib Soluk, hemşehrimiz Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu, İstanbul'da yaşayan Türkeli'li yönetici ve işadamları Yusuf Günay, Hayrullah Öztürk, Nurullah Öztürk, Hamit Öztürk ve Hasan Bozkurt, Ayancıklı İşadamlarından Osman Tuncel, Mehmet Yılmaz ve Muammer Akın, Yılmaz Uygun, Mehmet Yılmaz ve Hüseyin Altundal, Mehmet Ali Demir, Murat Yılmaz, Mehmet Yılmaz’ a da ziyaretlerde bulunuldu. 

İstanbul'daki temas ve ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Ergün, “İstanbul'da yaptığımız günlük çalışma ziyaretleri çerçevesinde ilgili makamlarla  birtakım görüşmeler yaptık. Görüşmelere Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile görüşmeler yapıldı. İlçemizi yakından ilgilendiren konuları paylaşarak gerekli desteğin sağlanması konusunda taahhütler aldık" dedi. 

Editör: Vitrin Haber