Gerze Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanılan yaşlılar evinde çalışmalar hızla devam ediyor. 26 oda ve 54 yatak kapasiteli yaşlılar evini Belediye Meclis Üyesi Gülnur Özden ve Kebuter Palabıyık’a tanıtan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, önemli proje hakkında bilgiler verdi.

Belovacıklı; “Fizik Tedavi Salonu, Deniz Manzaralı Odaları ile misafirlerimizi rahat ettirmeyi amaçladığımız Yaşlılar Evi eşine ender rastlanan bir projedir. Açılışını gerçekleştirdiğimizde Yaşlılar Evi’nde kalacak değerli misafirlerimizi yakınları internet üzerinden kameralar ile izleme fırsatına da sahip olacaklardır. Bu yüzden verdiğimiz rahatlığın yanında oldukça hoşgörülü ve güvenli bir merkez olacaktır. Dış inşaatı büyük ölçüde biten Yaşlılar Evi’nde artık odalarımız ve salonların inşaatına başlanacak olup, en kısa sürede hizmete açmayı planlamaktayız. Yaşlılar Evi şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 

Gerçekleştirilen ziyaretten oldukça memnun olan misafirler ise; “Belediye Başkanı Osman Belovacıklı çok önemli ve anlamlı bir projeye imza atarak bir kez daha toplumu mutlu etmeyi başarmıştır. Azminden ve düşüncesinden dolayı teşekkür ediyoruz” İfadelerine yer verdiler.
Editör: Vitrin Haber