Bu patlama bahanesiyle yine dünyada tıpkı covid gibi bir yapay durum planlanıyor. Bu sefer mesele elektrik olabilir. İngiltere halkına pil ve mum stoklayın dedi. Herhangi bir elektrik kesintisinde ısınma ve sıcak suya ulaşmak açısından mağdur olmamak için evlerinizin çatısına güneş enerji paneli yaptırınız. Bir korku dalgası yaymaya çalışacaklar. Korkmayın! Tedbirli ve bilinçli olunuz. Yediğinize, içtiğinize, okuduklarınıza, izlediklerinize hatta dinlediğiniz müziklere dikkat edin. Frekans ile artık herseyinize ulaşıyorlar. Bilimsel çalışmalar dinlenilen müzik ile insanların yönlendirilmesinin mümkün olduğunu keşfedeli yüzyıllar oldu. 
Şunu unutmayın Yahudi sermaye dünyayı tamamen ele geçirmenin peşinde…
Peki bundan nasıl kurtulacağız ?dediğinizi duyar gibiyim. Cevap basit. Yerli ve milli ruh ile…Nasıl mı olacak? Dinimizi, tarihimizi bize dayatılan değil öz halini öğrenerek başlayacağız. Ülkem için ne yapabilirim sorusuna bir cevabımız olacak. Vakit kaybetmeden yetenekli olduğumuz yönümüzü keşfederek çalışmaya başlayacağız. 
Dünyayı yaşanmaz hale getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Yapmaya devam edecekler. Siz zulüm gören Yahudi yada Hristiyan insanlara şahit oldunuz mu? Olmadınız,olamazsınız. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın Müslümanın dostu sadece Müslümanlardır. Dininizin ipine iyice sarılın. Okuyun, öğrenin ve etrafınızda bu güzelliği yaymaya niyet edin. Müslüman görünen ancak şia, ermeni yada siyonist olan dünya ve ülkemizdeki uzantıları araştırın. Ülkenize yapılması planlanan oyunların bir komplo teorisi olmadığını fark edin. Medeniyetin beşiği olan Anadolu topraklarının çok değerli olduğunu unutmayın. Bor ve Toryum zengini toprakların üstünde yaşadığınızı aklınızdan çıkarmayın. Gelecek bu değerli madenlerde… Abd, İngiltere ülkeleri özgürlük vaadiyle işgal etti. Tohum bankaları boşaltıldı. Petrol ele geçirildi. Amaç sermaye ellerinde olsun çünkü para elinde olan söz sahibi olur. Yıllarca ülkemizde de söz sahibi oldular. IMF’den para alındı ve köle muamelesi yapıldı. Şimdi ise böyle bir durumda değiliz. Borcumuz da yok eyvallahımızda. Kendi silahını , tank ve tüfeğini üreten bir ülke olduk. Gelişiyoruz büyüyoruz ihracat ediyoruz. Bunlar başlangıç daha da iyi konuma geleceğiz. Çağın parlayan yıldızı Türkiye olacak. Hazırlıklar bu yönde. Bize düşen devletimizin gücünün farkında olmak. Ve çok çalışmak.

Siyaset Bilimci/ Yaşam Koçu
Aliye Gün