Sinop Valisi Kemal Cirit, off-road sporcuları ile bir araya geldi. Off-Road parkuruna giden Vali Cirit burada off-road aracının direksiyonuna geçerek parkurda hünerlerini sergiledi. 

Vali Kemal Cirit, Sinop Off- Road Kulübü Yönetim Kurulu’nun Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelindeki etkinliğine katıldı. Daha sonra Akliman mevkisindeki off-road parkuruna giden Vali Cirit, burada Off-Road aracıyla  parkurda test sürüşü gerçekleştirdi. Sinop’un birçok alanda öncülük yapabilecek doğası, konumu ve diğer özellikleriyle doğa sporları açısından önemli bir kent olduğunu söyleyen Vali Kemal Cirit bu anlamda Sinop’un off-road sporunda da önemli bir yere sahip olabileceğini ifade etti. Cirit; “Sinop Off- Road sporları açısından profesyonel bir kadroya  da sahip. Yaklaşık 100’e yakın üyesi olan Off-Road Spor Kulübünün tüm Türkiye'ye örnek olabilecek uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapabileceğini bugün bir kez daha görmüş bulunmaktayız.
 
Off-Road sporunda  zor doğa şartlarıyla insanlığın teknolojiyi de kullanarak nasıl kolaylıkla baş edilebileceğini ve doğayla uyumlu nasıl hareket edilebileceğini görmekteyiz.
Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum ve Sinopta Off-Road sporuna gönül veren başta Off-Road Spor Kulübünün  Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere  tüm  sporcularımıza bir kez daha teşekkürlerimi  ifade etmek istiyorum” dedi.

Editör: Vitrin Haber