Samsun Türk Telekom Bölge Müdür Yardımcılığı görevinden, Türk Telekom Kayseri Teknik Bölge Müdür yardımcılığına atanan Mehmet İnal, Sinop'taki Telekom çalışanlarına veda etti.

Daha önce Sinop'ta uzun süre görev yapan Bölge Müdürü Baki Günay ile birlikte Sinop'a gelen Mehmet İnal, İl Müdürü Mustafa Töre ile makamında bir süre görüştü. Birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi bir havada gerçekleşti. Eski çalışma günlerinin yad edildiği görüşmede, Türk Telekom'un Sinop genelindeki hedefleri de konuşuldu. 

HEDEFİ 12'DEN VURDULAR
Ziyaret sırasında renkli görüntülerde yaşandı. Türk Telekom Samsun Bölge Müdürü Baki Günay ile Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İnal, aynı zamanda profesyonel okçu olan İl Müdürü Mustafa Töre'nin müdürlük binasının en üst katına koydurduğu hedefe ok attı. Günay ve İnal atış sırasında hedefi 12'den vurdu. 

Türk Telekom Kayseri Teknik Bölge Müdür yardımcılığına atanan Mehmet İnal, ziyaret sonunda tüm Telekom çalışanlarını ofislerinde ziyaret ederek vedalaştı. Veda ziyareti, Türk Telekom çalışanlarıyla çekinilen hatıra fotoğrafla sona erdi. 
Editör: Vitrin Haber