Sinop’ta ulusal düzeyde faaliyet gösteren spor kulüpleri Vali Yasemin Özata Çetinkaya’ya ‘hayırlı solsun’ ziyaretinde bulundu.

Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop Off-Road Kulübü (SİNOF) ve Sinop Motor Sporları Kulübü yönetimlerini makamında ayrı ayrı kabul etti. Vali Çetinkaya’yı ilk olarak Sinop Off-Road Kulübü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Sinoff Başkanı Özkan Aydemir, TOSFED Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Cevdet Durdu, Gürol Gündoğdu ve Barış Güner hazır bulundu. Başkan Aydemir Vali Çetinkaya’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettikten sonra kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Vali Çetinkaya ise Sinoff’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
Sinop Motor Sporları Kulübü de Vali Çetinkaya’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Ziyarette Kulüp Başkanı Atilla Hakan Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Şen ve Burçin Ergin katıldı. Kulüp Başkanı Atilla Hakan Şen, Vali Çetinkaya’ya önceki sene yapılan uluslararası ismi AQUA BİKE, Türkiye’de ‘su jeti’ olarak bilinen yarışma hakkında bilgi verirken, Sinop üç tarafı denizlerle çevrili olmasına rağmen özellikle deniz sporları hakkında yapılacak çok şey olduğunu dile getirdi. 

Vali Çetinkaya ise gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

Editör: Vitrin Haber