Dünyanın en büyük beş turizm organizasyonundan biri olan 21'nci EMİTT Fuarı ziyaretçilere kapılarını açtı. Sinop Valiliği’nin öncülüğünde Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Üniversitesi Rektörlüğü, Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Sinop Ticaret Odası organizasyonu ile Fuara katılan Sinop standı da büyük ilgi gördü.

EMİTT Turizm Fuarı’nda stant açan Sinop Üniversitesi, çeşitli materyaller kullanarak; Sinop ilimizin önemli turizm kuruluşlarından biri olan Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinin ziyaretçilere tanıttı. 
Standın ilk misafirleri ise Sinop Valisi Hasan İpek, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Göz, KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç ve Sinop Ticaret Odası Başkanı Erol Derici oldu. 

SİNOP ÜNİVERSİTESİ ÖZEL TASARIMI KİOSK İLGİ ODAĞI OLDU
21'nci EMİTT Fuarında Sinop Üniversitesinin özel tasarımı olan KİOSK cihazı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Üniversite standını ziyaret eden protokol üyeleri ve vatandaşlar, çekmiş oldukları fotoğrafları Sosyal Paylaşım sitesi İnstagram’da “#SinopEMITT2017” etiketiyle paylaştılar. Çekilen fotoğraflar,Sinop Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından geliştirilen yazılım sayesinde KİOSK cihazından hızlıca basılarak ziyaretçilere hediye edildi. 

 
Editör: Vitrin Haber