Sinop Atatürk Devlet Hastanesi ve Kamu Hastaneleri Birliği'nin sağlık çalışanları 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine tepki amaçlı bir video hazırladı. Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alper Delier ve Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ercan Yarar’ın da yer aldığı videoda sağlık çalışanları İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını seslendirdi. 

Sağlık çalışanlarının birlik beraberliğini  ve gündemde olan olaylara karşı tepki amaçlı çekilen videoda yönetici, hemşire, ebe, hasta karşılama, hastane polisi, güvenlik, hastane imamı, pratisyen hekim ve eczacı gibi birçok kişinin yer aldığını belirten yetkililer videonun Atatürk Devlet Hastanesi ve Kamu Hastaneleri Birliğinde çekildiğini ifade etti.
Sinop Kamu Hastaneleri Birliği ve Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Çalışanları Olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, bu vatan için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitleri saygıyla andıklarını ve bu çalışmayı onlara armağan ettiklerini belirttiler.

 
Editör: Vitrin Haber