Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitime; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Genel Sekreter Mehmet Atlı, Genel Sekreter Yardımcısı Macit Özşahin, Hukuk Müşaviri Özgür Başdoğan, Daire Başkanları, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Enstitü Sekreterleri, Şube Müdürleri, Şefler ile idari personel katıldı. 

Programın açılış konuşmasını Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın yaptı. Konuşmasında Üniversitenin kurumsal prestiji açısından bu eğitimi önemsediklerini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, "Üniversitemiz kurumsallaşmasını tamamlamış ve mevzuatın tüm gereklerini yerine getiren bir kurumdur. Bu açıdan personelimizin düzenlenen eğitimimize hassasiyet göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bu eğitimde verilen bilgiler hayatımızın her alanında bizlere gerekli olacaktır.” dedi.

Daha sonra Personel Daire Başkanlığı personeli Şef Merve Altay, “Resmi Yazışma Kuralları” konusunda ve Bilgisayar İşletmeni Mehmet Çay “Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)” konusunda katılımcılara bilgiler verdi.
Editör: Vitrin Haber