Tarihi Paşa Tabyalarında gerçekleştirilen programda; Türk PDR Derneği Samsun Şube Başkanı Oğuz Özat ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Türk PDR Derneği Sinop İl Temsilcisi Havva Akkoyun Turan ve 30 psikolojik danışman ile mesleğe ait sorunlar, çözüm önerileri ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Düzenlenen yemekli toplantıya; Eğitim-İş Sendika Temsilcisi Şener Peker, Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Turgay Şen ve Eğitim-Sen Temsilcisi Hakan Eker'de katılarak destek verdi. 

Türk PDR Derneği Samsun Şube Başkanı Oğuz Özat, psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerin hakları için birlikte mücadele etmenin gereğini vurgulayarak yemeğe katılan tüm meslektaşlarına ve sendika temsilcilerine teşekkür etti.
 
Türk PDR Derneği Sinop İl Temsilcisi Havva Akkoyun Turan ise bunun bir başlangıç toplantısı olduğunu belirterek, büyük ve daha güzel etkinlikler için ilk adımın atıldığını söyledi. Havva Akkoyun Turan, bu yemeğin düzenlenmesine vesile olan Türk PDR Derneği Samsun Şube Başkanı Oğuz Özat ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyete, yemeğe katılan tüm meslektaşlarına ve sendika temsilcilerine teşekkür etti. 
Editör: Vitrin Haber