Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ali Çakır beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir ve Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin ile parti yönetimi, Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesine ziyaret etti.

Dernek üyeleri ve yönetimiyle bir araya gelen MHP İl Başkanı Çakır engellilerin her daim yanında olduklarını belirterek, onlar için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Çakır, "Engellilerimizin daima yanındayız. Engelleri hep birlikte aşacağız. Parti olarak bu noktada üzerimize düşen ne varsa yaparız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez'de, "Bu güzel ve anlamlı ziyaret de bulundukları için sayın Çakır ile Merkez İlçe başkanı sayın Demir ve Kadın Kolları Başkanı sayın Tekin hanımefendi ile teşkilat üyelerine teşekkür ediyoruz. Kendilerini her zaman derneğimize bekliyoruz. Nazik ziyaretleri bizleri son derece memnun etti" diye konuştu. 

Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Karagülmez, derneğin eksiklerini anlattı. Başta ulaşım problemlerini aktaran Karagülmez, engellilerin kolaylıkla bir yerden bir yere gidebilmeleri için asansörlü bir minibüs bağışlanmasını talep etti.