Yeni araçların ilçelerde belediye hizmetlerinin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesine büyük katkı sağlayacağını söyleyen AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, araçların hayırlı olmasını diledi. Maviş; “Sinop’ta AK Partili Ayancık, Boyabat, Durağan ve Saraydüzü Belediyelerimiz çok güzel hizmetler gerçekleştiriyorlar. Yaptıkları bu önemli hizmetleri kolaylaştırmak, hizmetlerin halkımıza daha hızlı ve düzenli ulaşmasını sağlamak için belediyelerimizin ihtiyacı olan araçları Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki Bey’den talep ettik. Sayın Bakanımızla AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı yaptığı süreçte yakından çalışma imkanı bulduk. Kendisi belediyelerimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını yakinen biliyor, takip ediyor ve bunlara çözüm üretme noktasında üst düzey bir çalışma sergiliyor. Yaptığımız görüşmede de sayın Bakanımız Ayancık, Boyabat, Durağan ve Saraydüzü Belediyelerimizin ihtiyaçlarını büyük bir dikkatle dinlediler” dedi.

İlçelere tahsis edilen araçlarla ilgili bilgiler de veren Maviş, şunları söyledi; “Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki Beyle yaptığımız görüşmelere istinaden Ayancık, Boyabat, Durağan ve Saraydüzü belediyelerimizin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından talep ettikleri 1 milyon 310 bin TL tutarındaki 4 araç sayın Bakanımızın onayıyla tahsis edilmiştir. Belediyelerimize tahsis edilen araçlar şunlardır;
Boyabat Belediyemize; 280 bin TL tutarında bir adet vidanjör,
Durağan Belediyemize; 375 bin TL tutarında bir adet yol süpürme aracı,
Ayancık Belediyemize; 375 bin TL tutarında bir adet yol süpürme aracı,
Saraydüzü Belediyemize; 280 bin TL tutarında bir adet vidanjör.
Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki Beye ilgi, alakaları ve gerçekleştirilen araç tahsisleri için şükranlarımı sunarım. Tahsis edilen araçların belediyelerimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni eder, vatandaşlarımıza ulaşacak hizmetlerin kalite ve süratini artırmasını beklerim” dedi.
Editör: Vitrin Haber