Camiler Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Dr.Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi Müdürü Erol Akarslan, camilerin önemine değindi.

Akarslan; “Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz camilerimiz; aynı safta omuz omuza namaz kıldığımız ibadet mekânlarıdır. İslam dininin yaşaması, İslami kültürün gelişmesi için özveriyle görev yapan din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri haftası kutlu olsun, Cenab-ı Hak sizlerin Haccını mebrur eylesin”dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftü Vekili Mehmet İzci ziyaret anısına Dr.Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi Müdürü Erol Akarslan’aKur’an-ı Kerim hediye etti.Nazik ziyareti için Erol Akarslan’a teşekkür eden İl Müftü Vekili Mehmet İzci “20 Ağustos-02 Ekim 2016 tarihinde kafile başkanı olarak Sinop’tan kutsal topraklara gittik. Elhamdülillah hacılarımızla beraber Hac Farizamızı yerine getirdik. Sinop’tan ve değişik yerlerden gönderilen selamları yerlerine ulaştırarak,Kutsal Mekanlarda Beytullah’ta ve Ravza-ı Mutahharada Sinop’umuz için ve Ülkemizin selameti için,tüm Müslümanlar için dualar ettik.Rabbim herkese o mübarek beldelere giderek oradaki manevi hazzı yaşamayı nasip etsin'' dedi.
Editör: Vitrin Haber