Geçtiğimiz ay Halkbankası Sinop Şube Müdürü Reşit Canik'in Zonguldak'a atanması ardından Sinop İl Müdürlüğü görevine Ayancık Şube Müdürü Aydın Kayğısız getirilmişti. Sinop Şubedeki yeni görevine başlayan Kayğısız'a Vitrinhaber ekibi 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

Yaklaşık 3 yıldır Ayancık ilçesinde Şube Müdürlüğü yapan Kayğısız, bu zamana kadar görev yaptığı Ayancık'tan güzel anılarla ve dostluklarla ayrıldığını söyledi. 

Sinop'ta da güzel hizmetler yapacaklarını dile getiren Kayğısız, "Üç yılı aşkın süre boyunca denizi ormanıyla, doğasının güzelliği yüreklerine vurmuş Ayancık halkına bankamıza, personelime bana verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Ayancıklı olmanın huzurunu unutmayacağım. Vatanıma ve milletime en güzel şekilde hizmet etmekten Allah ayırmasın. Ayancık güzel ve şirin bir ilçe, burada geçirmiş olduğum yıllar benim için güzel dostluklar kurmamı unutulamayacak anılarımın olmasını sağladı. Sinop'ta da güzel hizmetlerimiz ve dostluklarımız olacak. Bankamızın hizmetlerini bizden önceki arkadaşlarımız gibi bizlerde Sinoplularla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Sırasıyla; Balıkesir, Susurluk, Çanakkale Ezine’de Müdür yardımcısı olarak görev yapan Kayğısız, 25 Ağustos 2014 tarihinde Balıkesir Susurluk’tan Ayancık Halkbankası Şube Müdürlüğüne atanmıştı. 3 yıl süren görevinin ardından Sinop Halkbankası Şube Müdürlüğüne atanan ve 1976 Balıkesir Susurluk doğumlu olan Aydın Kayğısız, evli ve 3 çocuk babası.
 
Editör: Vitrin Haber