Sinop İli Türkeli İlçesi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Hıdırellez ve Anneler Günü’nü hemşehrileriyle birlikte kutlayacak. Konser ve birbirinden ilginç yerel yarışmaların yer aldığı etkinlik 08 Mayıs 2016 Pazar günü Kemerburgaz-Kirazlıbent’te (Bağcılar Belediyesi piknik alanında) gerçekleştirilecek.
 
Sinop Dernekler Federasyonu’na bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Sinop İli Türkeli İlçesi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Hıdırellez ve Anneler Günü’nü hemşehrileriyle birlikte kutlayarak yaza merhaba diyecek.
 
Konser ve birbirinden ilginç yerel yarışmaların yer aldığı etkinlik 08 Mayıs 2016 Pazar günü Kemerburgaz-Kirazlıbent’te (Bağcılar Belediyesi piknik alanında) gerçekleştirilecek.
Dernek Başkanı Esat Yıldırım, Hıdırellez ve Anneler Günü etkinliğinde sürpriz sanatçıların yer aldığı konser ve çeşitli yarışmalar yapılacağını belirterek gün içerisinde keşkek ikramlarının da olacağını söyledi.
 
Yöresel sanatçılar ile ikramların “Hıdırellez” kutlamalarına renk katacağını kaydeden Yıldırım, “Hıdırellez etkinliğimize tüm dost ve hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.
Editör: Vitrin Haber