Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen, PTT’nin sunduğu hizmetler hakkında bilgiler verdi. Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT’nin Türkiye'de bir marka haline geldiğini ve çok sayıda noktada hem şubeleri, hem kargo gönderimleri hem de ATM'leri, Mobil Aracı ile hizmetlerini sürdürdüğünü belirten Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen, Dünyanın dört bir yanına Kargo taşımacılığı yapmakta olan Posta ve Telgraf Teşkilat PTT’nin özellikle kargoculuk anlamında lider bir marka haline geldiğini, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına en hızlı en uygun fiyata ulaştıran şirket haline geldiğini ifade etti. 
 
Gökmen; “PTT Kargo” tüm Özel gün ve Bayramlarda (yüzde 25 indirim) hizmet içerikli kampanyalar düzenleyerek tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmekte, ayrıca belirlenen süreler içinde bireysel müşterilere ve ‘’Yöresel Ürün’’ göndermek isteyenlere de yüzde 25 indirimden yararlandırılmakta. Kampanya kapsamında yapılan uygulamalar ülke genelinde vatandaşlar tarafından rağbet görmekte. Gelirlerinde olumlu etki sağlanmakta” dedi. 

Sinop PTT Başmüdürü Gökmen ayrıca, PTT Kargo’da ‘’Kitap Taşıma Kampanyası’’ adı altında kitap okuma alışkanlığının pekiştirilmesi, eğitim ve kültür alanlarındaki gelişmelere katkı sağlanabilmesi amacıyla maddi çıkar gözetmeksizin kitap taşımacılığında büyük indirim başlatıldığını, 1 (Bir) Kg. ağırlığa kadar olan muhteviyatında kitap bulunan bireysel APS Kurye gönderileri için, 3,00 TL ücret, 1 (Bir) Kg. ağırlıktan fazla olan APS Kurye kargo gönderileri için ise mevcut tarife üzerinde yüzde 50 indirim uygulanacağını, belirtti.

PTT’nin ürün/hizmet yelpazesi içinde, PTT Sigorta ürünleri de yer aldığını söyleyen PTT Başmüdürü Gökmen, hali hazırda işyerlerimizde DASK, Zorunlu Trafik Sigortası, Ferdi Kaza Sigortası,  Kasko ve benzeri ürünlerin satışı ile  BES ön başvuru işlemleri yapıldığını, 12 Sigorta şirketi ile anlaşmaları olduğunu (Groupama, HDI, Fibaemeklilik, Güneş Sigorta, Vakıfemeklilik, Ray Sigorta, Ankara Sigorta, Un’Co, Bereket Sigorta, Genaralı, GİG Sigorta ve Türk Nippon) Ürünlerin içinde Zorunlu Trafik Sigortası, Dask, Maaş, Güvenli Cüzdan, Kasko Sigortası, Ferdi Kaza Sigortası, Bireysel Emeklilik gibi hizmetlerin olduğunu anlattı. 

Başmüdür Gökmen, tapu harçları, İmar Barışı, Pasaport ve Nüfus Cüzdanları Harçları, Bedelli Askerlik Ödemelerinin de yapıldığı PTT’ de, Pttcell hizmetinde de yeni kampanyaların başlatıldığını,  ‘’Akıl Karı Tarifeler’’ adı altında Mini, Eko ve Süper Paket faturalı faturasız tarifeler sunulduğunu, müşterilerimizin cebini yakmayacak nitelikte bir kampanya düzenlendiğini dile getirdi.

Güvenilir ve yaygın ağıyla ülkemizin her köşesine ulaşan PTT, başka hiçbir banka şubesinin bulunmadığı 1280 yerleşim yerinde ve başka hiçbir banka ATM’sinin bulunmadığı 174 yerleşim yerinde vatandaşlara hizmet sunuyor.
Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen sözlerine şöyle devam etti; “PTT A.Ş., 2018 yılı içinde bankacılık alanında dev bir adım daha atarak dünyanın ilk posta katılım bankasını kurmaya hazırlanıyor. PTT, bu konudaki bürokratik süreçlerin tamamlanmasıyla birlikte PTTBank ve Posta Katılım Bankası sayesinde bankacılık hizmetlerini daha da geliştirip çeşitlendirecektir” 
Editör: Vitrin Haber