Erzincan Barosu, üyelerine yönelik olarak Sinop gezisi düzenledi.

Baroya kayıtlı 48 avukatın katılımıyla gerçekleştirilen gezide “Kocaman mutlu bir aileyiz, mutluyuz ve daha da çok mutlu olacağız” sloganıyla Sinop’a gelen katılımcılar, Sinop ve ilçelerini gezme fırsatı yakaladı. Gerçekleştirilen gezi programı hakkında bilgi veren Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk,  Sinop ve ilçelerinin tarihi ve turistik mekanlarını gezme fırsatı yakaladıkları gezide oldukça güzel günler geçirdiklerini ifade etti.

Aktürk; “15-16-17 Eylül 2017 tarihlerinde meslektaşlarımızın katılımıyla Sinop gezimizi gerçekleştirdik. Gezi süresi boyunca; Hamsilos Koyu, Akliman Parkı, İnceburun, İnceburun Feneri, Erfelek Tatlıca Şelaleleri, Tarihi Sinop Cezaevi, Alaadin Camii ve Süleyman Pervane Medresesini ziyaret ettik. Türkiye'nin en kuzey ucu İnceburun'daydık, meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile Tatlıca Şelalelerini suyun içinden yürüyerek tırmandık; doğa yürüyüşleri yaptık. Sinop Şehir merkezini gezerek Sinop Yarımadasını gemi ile mavi tur yaparak keşfeden Erzincan Barosu avukatlarımız ile Sinop iline has yemeklerini müzik eşliğinde yiyerek, güzel organizasyonlar gerçekleştirdik” dedi. Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk ayrıca düzenledikleri gezide bu güzel şehri unutmamak adına meslektaşlarına çeşitli hediyeler verdiklerini söyledi. Aktürk; “Gezimiz dahilinde denize girme fırsatı yakaladık, otelimizin havuzunda vakitler geçirdik. Doğa güzellikleriyle görülmeye değer, birlik beraberliğimizin pekişmesine vesile olan bu kültür gezimizi çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Gezimize iştirak eden tüm avukat arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.
 
Benzer nitelikte gezi ve organizasyonların devam edeceğini ifade eden Başkan Av. Aktürk, meslektaşlarının mutluluğu için durmaksızın çalıştıklarını söyledi. 
Editör: Vitrin Haber