Sinop Orman Spor Kulübü Dağcılık ve Doğa Sporları Topluluğu üyeleri, 2018-2019 sezonunu düzenledikleri yürüyüş etkinliği ile açtı.
17 Kişilik ekip ile Sarıkum keçideresi bölgesinde yürüyüş gerçekleştiren Sinop Orman Spor Kulübü Dağcılık ve Doğa Sporları Topluluğu üyeleri, yürüdükleri 8 km yolda temiz havanın ve yeşilin keyfini çıkarttı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Sinop Orman Spor Kulübü Dağcılık ve Doğa Sporları Topluluğu Basın Sözcüsü Kevser Yalçın Karadaş, yoğun geçen bir yaz sezonu sonrasında düzenledikleri etkinliğin kendileri için bir yenilenme olduğunu söyledi. Karadaş; “Yaz tatili bitti ve yürüyüş zamanı geldi. Sinop Orman Spor Kulübü Dağcılık ve Doğa Sporları ekibi olarak Rehberimiz Mete Karakaş ile birlikte 17 kişilik ekiple 8 km yol yürüdük. Bu sezonun ilk yürüyüşü olduğu için parkuru kısa tuttuk ama yeşil deryası orman içinden yürüdük. Birbirimizi de özlemişiz doğrusu. Yaz olunca hayat koşuşturmaca içinde geçiyor. Organizasyonumuz sayesinde hem yürüdük, hem sohbet ettik. Keçidere’si ormanları gerçekten çok güzeldi. Temiz havayı ve bol oksijeni ciğerlerimize çektik.  Hazan yaprakları dökülmüş. Kah yağmur yağdı kah güneş açtı bazen de çamurlandık. Parkur gerçekten güzeldi hatta yürürken mantar denk geldiğinde topladık. Az gittik, uz gittik ve yemek molası verdik. Karnımızı doyurduk, birbirimize ikramlarda bulunduk. Güzel bir etkinlikti doğrusu. Aramıza katılan yeni arkadaşların performansı çok güzeldi. Bu arada yeni gelen arkadaşlarımıza bu vesile ile bir kez daha hoş geldiniz demiş olalım” dedi. 

YÜRÜYÜŞLERİMİZİ HER PAZAR TEKRARLAYACAĞIZ
Kendilerine bu etkinlikte destek olan herkese teşekkür eden Sinop Orman Spor Kulübü Dağcılık ve Doğa Sporları Topluluğu Basın Sözcüsü Kevser Yalçın Karadaş, Sinop Orman Spor Kulübü Dağcılık ve Doğa Sporları Topluluğu olarak benzer etkinlikleri her Pazar düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Karadaş; “Rehberimiz Mete Karakaş’a, rota için Fotoğraf çeken Mustafa Güdül’e, Artçımız Recep Bakar kardeşime ve siz katılımcı doğa dostlarına çok teşekkürler. Olumsuz bir şey olmadığı müddetçe bu sezon gelen doğa dostlarımızla her Pazar yürüyeceğiz inşallah. Doğada olmak güzel, çamurlanmak apayrı güzeldi, tabiat anamızla iç içe olmanın tarifi mümkün değildi. Yaşa da gör demişler, bu atmosferi soluyan bilir bu güzellikleri. İyi ki varsınız. İyi ki varız. Yollarımız açık ve aydınlık olsun. Ayağımıza taş, gözümüze yaş değmesin” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber