Türk Telekom Genel Müdürlüğü tarafından illere verilen aylık satış hedeflerinde Sinop Türk Telekom, geçen ayda yüzde yüzlük başarı sağlayarak Türkiye birincisi oldu. 

PSTN (Sabit Hat) ve ADSL (İnternet) satış hedeflerini ekip çalışması sayesinde başarıyla tutturan Sinop Türk Telekom çalışanları, belli aralıklarla kendi başarılarını düzenledikleri etkinliklerle ödüllendiriyor. Geçtiğimiz ayda hedef tutturan personele İl Müdürü Baki Günay tarafından cevizli Sinop baklavası ikram edildi. Tüm çalışanlara gayretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müdürü Baki Günay, "Bu bir ekip çalışması. Sadece satışçı arkadaşlarımız değil, buradaki işçiden, tüm arkadaşlarımıza kadar herkesin bir emeği var. Bu işler, bu başarı onların gayretiyle oluyor. Şu anda yaptığımız da bunun sadece sembolik bir kutlaması" dedi. 

Bu arada geçen Nisan ayında da; Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanlığı tarafından Türkiye genelindeki il müdürlükleri arasında 2014 yılı için oluşturulan yeni hedefler kapsamında düzenlenen, yüksek müşteri memnuniyeti, verimlilik ve gelir hedefli performans yarışmasında Sinop İl Müdürlüğü birinci olmuş ve kupa almıştı. Türk Telekom Sinop İl Müdürü Baki Günay'a, birincilik kupasını Türk Telekom Saha Yönetişim Direktörü Feridun İşal vermişti. 
Editör: Vitrin Haber