Sinop’ta uzun yıllardır eğitimlerine devam eden Sinop Özel Mavi Düşler Anaokulu, yaz aylarında da devam ettirdiği yaz okulları ile çocukların yaz tatilinde eğlenmelerinin yanı sıra öğrenmelerine de katkıda bulunuyor. Eğitsel faaliyetlerin yanında öğrencileri sosyal aktivitelerle de buluşturan Sinop Özel Mavi Düşler Anaokulu düzenlediği piknik ile miniklere eşsiz bir gün yaşattı. Sinop Orman Kampında düzenlenen piknik etkinliğinde öğrenciler açık havada kendileri için hazırlanan birbirinden güzel yiyecekleri arkadaşları ile birlikte yerken, oynanan oyunlarla da doyasıya eğlendiler. 

Düzenlenen yaz okulunda birbirinden güzel, eğlenceli ve eğitici aktivitelerle hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Özel Mavi Düşler Anaokulu Kurucu Müdürü Nilgün Şahin Korkan, eğitsel faaliyetlerin yanı sıra zaman zaman düzenledikleri bu tür sosyal etkinliklerle öğrencileri buluşturduklarını söyledi. Korkan; “Bugün öğrencilerimizle birlikte oldukça eğlenceli bir piknik etkinliği düzenledik. Çocuklarımız yiyeceklerini arkadaşları ile paylaştı. Hep birlikte oyunlar oynadılar. Onlar için eğlenceli olduğu kadar eğitici bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi. Yaz boyu devam eden yaz okulunda da eğitimlerin devam ettiğini belirten Özel Mavi Düşler Anaokulu Kurucu Müdürü Nilgün Şahin Korkan, 3-7 yaş grubu yaz okulu kayıtlarının 29 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini ifade etti. 

Korkan; “Alanında uzman eğitimcilerimiz ve branş öğretmenlerimizle yaz boyu öğrencilerimizi istek, ilgi ve becerileri doğrultusunda yönlendirerek onlara yüzme, İngilizce, resim, pratik matematik, satranç, çeşitli zeka oyunları, bahçe oyunları, drama ve jimnastik gibi eğitsel ve geliştirici alanlarda eğitimler vermeye devam edeceğiz. Eğitimlerimizde yabancı dile ağırlık veriyoruz. Çocuklarımızın ileride zorluk çekmemeleri için eğlenceli yöntemlerle, onları sıkmadan yabancı dillerini geliştirmelerine yardımcı olacak gerekli alt yapıyı oluşturmaya çalışıyoruz. Tüm bunların yanında yıl boyu zaman zaman düzenlediğimiz gezi, piknik gibi eğlence aktivitelerimizi devam ettirerek onların bir anlamda kültürel gelişimlerine de katkı sağlamayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber