Türkiye Kızılay Derneği Sinop Şubesi yönetimi, Sinop'ta görevine başlayan yeni Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Çoşkun'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında Kızılay yönetimine, Orta Karadeniz  Bölgesi Samsun Kan Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ile Kızılay Kan Bağış Uzmanı Murat Çakmak'da eşlik etti.
 
Uzun süre Kızılay yönetimi ile sohbet eden Garnizon ve İl jandarma Komutanı Albay Osman Çoşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Türk Kızılayı'nın ülke genelinde olduğu kadar dünyanın bir çok bölgesinde başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirten Coşkun, yapılan kan bağışlarının hasta insanlara yeniden hayat verdiğini ifade ederek, kan bağışının önemine değindi.
 
Ziyaret ardından açıklama yapan Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kızılay'a her platformda verdiği destekten duydukları memnuniyeti ifade etti. Ziyaret sırasında Kızılay'ın faaliyetleri hakkında Albay Coşkun'u bilgilendirdiklerini kaydeden Korucuoğlu, "Sinop Kızılay yönetimi olarak sayın albayımıza yeni görevinde başarılar diledik. Bunun yanında İlimizde yapmış olduğumuz çalışmalar ile Türk Kızılayı tarafından Türkiye genelinde yürütülen Güvenli Kan Temini Projesi projesi hakkında de kendisine bilgiler sunduk" dedi.

Editör: Vitrin Haber