Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Burada basın mensuplarıyla bir araya gelen Çetiner, getirdiği pastayı gazeteciler ile birlikte kesti. 

Tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, basının önemli bir kamu görevini üstlendiğini ifade etti. Emniyet ve basının sahada hep bir arada olduğunu belirten Çetiner; “Sadece bugün değil bizler alanlarda her zaman sizlerleyiz. Yaptığınız haberlerle vatandaşlarımız bilgilendiriliyor. Bazen size gelen ve sizlerin de bizlere ulaştırdığınız bilgiler suretiyle vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gideriyoruz. Bugün de 10 Ocak olması münasebetiyle sizleri ayrıca ziyaret etmeyi istedik. Bugünün hepimizin adına kutlu olmasını temenni ediyorum. Sağlık sıhhat içinde nice güzel haberleri birlikte yapalım” dedi.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel'de Sinop basını adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Editör: Furkan Alperen Demir