Sinop Valiliği öncülüğünde hayata geçirilen “Sinop’umuzu tanıyalım” projesi kapsamında Durağanlı öğrenciler Sinop’u gezdi.

Valilik önünde Vali Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan tarafından karşılanan öğrenciler, daha sonra Valilik makamında Vali Özarslan’ın misafiri oldu. 

Valilik Makamında öğrenciler ile bir süre sohbet eden Vali Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan öğrenciler ile birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltı sonrasında Atatürk Anıtı ve Adalet Sarayı önünde hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Valilik ziyareti sona erdi.

Sinop İlçe ve Köylerdeki öğrencilerin Sinop’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini, tanımalarına imkan sağlamak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Durağan’dan gelen öğrenciler daha sonra, rehberler eşliğinde; Arkeoloji Müzesi, Alaaddin Camii, Pervane Medresesi, Tarihi Sinop Cezaevi, İskele Meydanı, Dr. Rıza Nur Halk Kütüphanesi, Şahin Tepesi, Akliman, Hamsilos’u gezdi.

Sinop Üniversitesi ile JSGA arasında önemli iş birliği Sinop Üniversitesi ile JSGA arasında önemli iş birliği

Şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulan öğrenciler ayrıca Sinop Havalimanı ve Hava Kontrol Kulesi'ni gezdiler.

Editör: Gülay Kavak