Boyabat'ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı Boyabat'ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde partilerde aday adaylığı süreci devam ediyor. Sinop ve ilçelerinde de devam eden aday adaylığı başvuru sürecinde çok sayıda isim başkanlık yarışında ben de varım diyor.

O isimlerden bir tanesi de geçtiğimiz günlerde Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını duyuran Doğa Ergün oldu. Ergün, AK Parti Gerze İlçe Başkanlığına giderek resmi başvurusunu yaptı.

Doğa Ergün’ün başvuru evraklarını teslim alan AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, Ergün’e başarılar diledi. Kurt; “Malum 2024 seçimleri için start verildi. Bizde bu startla beraber bu coşkuyu, bu demokrasi şölenini hep birlikte yaşıyoruz. Tabii amacımız AK Parti Gerze İlçe Başkanlığı olarak aynı şekilde memleketimize, yaşadığımız yere hizmet etmek için AK Parti belediyeciliğini devamını sağlamak istiyoruz. Bu bağlamda partimize aday adaylığı ile ilgili müracaatlarımız devam etmektedir. Öncelikle buradan şunu ifade etmek istiyorum ki partimiz kanalıyla yaşadığımız bu coğrafyaya hizmet etme anlayışıyla aday adayı olan bütün arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum çünkü çok kıymetli bir davranış şeklidir bu: Yaşadığı yere, doğduğu topraklara minnet duygusunu azim ve kararlılıkla özgüvenlerini ortaya koyan bu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum. Halis niyetlerle geldiler, müracaatlarını yaptılar. Bugün resmi müracaatlarımızın 6. Doğa Ergün kardeşimiz yaptı. Ben Doğa Ergün beyi bu medeni cesaretinden, millete hizmet etme coşkusuyla partimizden aday adayı olduğu için yürekten kutluyorum” diye konuştu.

PROJELERİMİZLE GERZE’MİZİ GELECEĞE HAZIRLAMAK İSTİYORUZ

Başvuru sonrası bir açıklama yapan Doğa Ergün, hayata geçirmeyi planladıkları projelerle Gerze’yi geleceğe hazırlamak istediklerini söyledi.

Ergün; “İnsanoğlu varlığından itibaren bir arayış içerisindedir. Bu arayış her zaman daha iyiyi yapabilme arayışıdır. Belediyecilik de her zaman daha iyisini yapma anlayışıdır. Biz de 2019 yılında yaptığımız müracaatla bu iddiamızı, arayışımızı ortaya koymuştuk. Bugün burada 2024 seçimleri için kararlı bir şekilde iddiamızı yeniliyoruz. Belediyecilikte edinmiş olduğumuz tecrübeler, Gerze'ye kazandırabileceğimiz projelerle Gerze’mizi geleceğe hazırlamak istiyoruz. Tabii burada belediyeciliğin davamız için öncüsü olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışıyla, gücünü Cumhurbaşkanından alan, Cumhurbaşkanımıza da güç veren bir belediyecilik anlayışı için iddiamızı yineliyoruz. Zor bir görev; Şehrül emin olabilmek burada insanlara hizmet edebilmek çok zor bir görev. Bu görevin zorluklarının farkındayız. Zaman içerisinde edinmiş olduğumuz tecrübeler bizi bu zorlukları aşabileceğimize inandırdı. Tabi zaman gösterecek ki bizim bu görevleri layığıyla yerine getirebileceğimizi, bunların üstesinden gelebileceğimizi, Gerze’miz için daha güzel arayış içerisinde olacağımızı bize gösterecek. Teşkilatımız bizim olmazsa olmazımız. Gücünü teşkilatından alan ve güç veren Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına ana kademesine güç veren bir belediye anlayışı istiyoruz. Bunu ortaya koyabileceğimizi ve bunu başarabileceğimize inanıyorum. Teşkilatına güç veren, teşkilatından güç alan, birlikte omuz omuza Gerze’miz için güzel projelere imza atabilecek hep birlikte gönül yaparak kırgınlıkları aradan kaldırarak, hiç kimseyi kırmadan, sorun üreten değil çözüm üreten bir belediyecilik anlayışı için iddiamızı yeniliyoruz. Güzel bir Gerze, güzel bir gelecek, güzel bir teşkilat, daha güçlü bir belediye için iddiamızı yeniliyoruz” diye konuştu.

DOĞA ERGÜN KİMDİR?

1984 yılında Gerze'de doğdu. İlkokulu Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinde Yabancı Diller Bölümünde tamamladıktan sonra eğitim hayatına Kocaeli'de devam etti. Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümünden 2007 yılında mezun oldu. Üniversite yıllarında çeşitli öğrenci topluluklarında yöneticilik ve başkanlık yaptı. 2010 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Müdürlüğü ardından 2014 yılında atandığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevinde birçok üst düzey organizasyona başarıyla imza attı. 2015 -2016 yıllarında İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme AŞ (İZAYDAŞ) Denetim Kurulu üyeliği, 2016 yılında Derince Belediye Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 2019 -2023 yılları arasında görev yaptığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığında UKOME Şube Müdürlüğü, Ulaşım İdari İşler Müdürlüğü görevlerini vekâleten yürüttü. Eğitim hayatını Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü, Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü (Çift Anadal), Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinde son sınıf olarak devam ettirmektedir. Evli bir çocuk babasıdır. İyi derece İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Editör: Vitrin Haber