Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen programa; 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Davut Kaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Demir, Halk Bankası Müdürü Resit Canik, Eğitim-Bir-Sen Sinop İl Başkanı Ramazan Çelik, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hakkı Bafralı, Ensar Vakfı Sinop Şube Başkanı Muhammed Başoğlu, Din Görevlileri Dernek Başkanı İsmail Aksoy, İl Özel İdaresi Şube Müdürü Murat Özmen, İmam Hatip okulları okul aile birliği başkanları Nejdet Yaman ve Mehmet Şanlan ile okul ve kurum müdürleri, veli ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ve Okulun 8/A sınıfı öğrencisi Yunus Yaman'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile baslayan programda, açılış konuşmasını İl Müftüsü Ali Hayri Çelik yaptı. 

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tuğba Gürkan'ın öğrencileriyle birlikte hazırladığı sunu gösterisi ve ilahilerle devam eden programda, Arapça Öğretmeni Leman Benli'nin hazırladığı Arapça tiyatro gösterisi ardından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emine Topuz'un hazırladığı, Peygamber Efendimizi Tanıyor musunuz? adlı tiyatro oyunu sahnelendi. 

Güzel Sanatlar Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin öğrencilerle birlikte hazırladıkları 6 parçalık ilahi dinletisi ardından program sona erdi. 

Seyit Bilal İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Aydın Yılmaz, yaklaşık 2 Saat 15 Dakika süren programı ilgiyle ve dikkatle izleyen ve salonu program sonuna kadar boşaltmayan katılımcılara teşekkür etti. Program sonrası toplu fotoğraf çekiminin ardından protokol üyeleri çay içerek sohbet etti.



Program sonrası toplu fotoğraf çekiminin ardından protokol üyeleri çay içerek sohbet etti.
 
Editör: Vitrin Haber