Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen aday edayı tanıtım toplantısına; CHP Sinop İl Başkanı Avukat Aykut Cem Yalçınkaya, CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, il ve ilçe örgütleri ile çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan CHP Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya, seçim sürecinin hayırlı olmasını diledi. İl genelinde oldukça iddialı olduklarını belirten Yalçınkaya, "2019 seçimlerinde Sinop’un sonuçları kendi belli etmişti. Orada bir ferahlama yaşamıştık. Ayancık’ ta uzun seneler AK Parti tarafından yönetilen bizim bir türlü iç huzuru bulamamızın sebebiydi Ayancık. Orada AK Parti iktidarının yıkıldığını gördük. O akşam bizler için çok üzücü hale de gelmişti: Dikmen, Gerze ve Erfelek’ i kaybetmiştik, mutluluk yaşayamamıştık ama eminim ki hep birlikte 31 Mart akşamı hep birlikte bütün ilçelerimizde kutlamalara katılacağız. 5 senedir yaşanan sıkıntılar hep birlikte görüyoruz, biliyoruz, bu durumu hep birlikte düzelteceğiz” dedi.

Boyabat Eğitim Spor Kadın Futbol Takımı şampiyonluk mücadelesi verecek Boyabat Eğitim Spor Kadın Futbol Takımı şampiyonluk mücadelesi verecek

Yapılan açılış konuşmalar sonrasında aday adaylarına kendilerini tanıtmak için 15'er dakikalık süre verildi. Çekilen kura sonucunda aday adayları sırasıyla kürsüye çıktı. Programda CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayları; Ahmet Uyanıksoy, Ali Ateş, Bülent Eryılmaz, Orhan Ertuğrul ve Osman Belovacıklı birer konuşma yaptı. 

Editör: Furkan Alperen Demir