Mertoğlu köyü sakinleri başıboş köpek sorununa çözüm bekliyor Mertoğlu köyü sakinleri başıboş köpek sorununa çözüm bekliyor

Sinop Sarı Saltuk Anadolu Lisesi tarih öğretmeni meslekte 40. yılını tamamladı. Okulun 11/C sınıfı öğrencileri öğretmenlerine duygulandıran bir sürpriz yaptı. Öğrenciler üzerine "Böyle Muhsinler 40 yılda bir gelir" yazılı pasta ile öğretmenlerini karşıladı. Olay karşısında duygulanan Kahveci, öğrencilerine teşekkür etti. 

Muhsin Kahveci. "Bugün tatlı bir sürpriz ile karşılaştım. Allah nazarlardan korusun. Öyle güzel sınıflarımız, öğrencilerimiz var ki, Rabbime bize böyle özel insanlara hocalık yapma imkanı verdiği için ne kadar şükretsem azdır. O kadar paylaşacağım hatıralar biriktirdim ki, paylaşmaya zamanım yetmiyor. Ama bugünkünü hemen paylaşmam gerekti. Yarın meslekte 40. yılımı tamamlayacağım, ama böyle güzel ve anlamlı bir kutlama olması hiç de aklıma gelmemişti. Fakat benim öyle bir güzel sınıfım ve öğrencilerim var ki, onlar benim hayal bile etmediğim bir şekilde beni onurlandırdılar. Teşekkürler sevgili 11/C, teşekkürler sevgili evlatlarım. İyi ki varsınız ve iyi ki benim öğrencilerimsiniz. Yaşattığınız güzel anlar için sonsuz teşekkürler, muhabbetler" dedi.

Editör: Merve Yerli