Sinop Merkez Bektaşağa köyü göleti yanında yer alan ormanlık alanda kurulan ve işletmeciliğini Sinoplu yatırımcı ve iş kadını Ayşe Serpil Yıldız’ın yaptığı Sinop Park Yıldız, kapılarını Sinop'ta görev yapan basın mensuplarına açtı. 

İçerisinde cafe, Restaurant, at çiftliği, ATV safari, Yürüyüş parkuru, çocuk eğlence parkı, toplantı salonları ve daha birçok farklı hizmet alanlarının bulunduğu Sinop Park Yıldız işletmecisi Ayşe Serpil Yıldız, basın mensuplarına işletmeyi tanıttı. 
Sinoplulara hizmet vermekten duyduğu mutluluğu belirten Ayşe Serpil Yıldız; tesisin Ramazan ayında iftar programlarına ev sahipliği yapacağını söyledi. Yıldız; "Sinop turizmine kazandırdığımız Bektaşağa göleti mesire alanı 18 Nisan 2015 tarihinde tüm doğa severlere kapılarını açtı. Gölet kenarında yapımı tamamlanan 250 kişilik kapalı, 400 kişilik açık hava restoranı mevcuttur. Yapımında orman dokusuna uygun, tamamıyla ahşap mimari kullanılmıştır. Restoran mönüsünde özel olarak marine edilmiş kırmızı et ve beyaz et çeşitleri olup hafta içi serpme kahvaltı, hafta sonu ise açık büfe kahvaltı hizmeti verilmektedir. Buna ek olarak 1500 kişilik düğün ve organizasyon alanı, 180 kişilik piknik hizmeti sunulan alanı mevcuttur. Tesiste orman içi yollarda doğa yürüyüşleri yapılabilir. Ayrıca at binme ve atv motorlarla gezinti yapılabilir. Sonbahar aylarında, yapımına başlanması planlanan bungolow evler içinde hazırlıklar tüm titizliğiyle devam etmektedir. Konaklama hizmeti 2016 yılının bahar aylarında verilmeye başlanacaktır.Ramazan ayında da hizmet vermeye devam edecek olan tesisimizde, iftara özel menülerimiz hazır olup, siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi.

İş kadını Ayşe Serpil Yıldız, düzenlediği basın toplantısı ardından gazetecilere tesisi gezdirdi. Program göl kenarında semaver çayı eşliğinde yapılan sohbet ardından sona erdi.

Advertorial
Editör: Vitrin Haber