Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) Erfelek ilçesinde tanışma ve kaynaşma toplantısını gerçekleştirdi.

Türk Restoranda düzenlenen programda SİNDER'in eski ve yeni üyeleri, Erfelek üyeleri ile dernek yönetimi bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programda SİNDER'in hedefleri ve projeleri de masaya yatılrıldı. 

SİNDER’in Sinopluların siyaset üstü, güvenilir ve birlikte ticaret yapabildikleri cazip bir dernek olma yolunda hızla büyüdüğüne dikkat çeken Yılmaz Öz; “ İlçelerimizden gelen üye olma taleplerini dikkate alarak çalışmalarımıza hız verdik. Bu nedenle ilçelerimizde çalışmalarımız devam ederken her ilçemize orayı iyi bilen bölge sorumlusu verilmektedir. Üyelerimiz Yönetim Kurulu kararıyla SİNDER ailemize katılmaktadır. Bu düşünce ve duygularla bu akşam buraya katılarak bizleri onurlandıran siz değerli SİNDER ailemize ayrı ayrı teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Toplantıya SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Akça, Hicran Saraç, Neriman Çöpçü, Aykut Çetin ile dernek üyeleri Sinan Tulu, Hasan Ekiz, Yusuf Çelebi, Ferhat Demircan, İbrahim Arslan, Sinem Öztürk, Candemir Demircan, İlhan Çelik, Emrah Türk, Mert Salih Yalçın, Ahmet Karakaş, Recep Uslu, Recep Yeşil, Efkan Kurt, Yusuf Yalçın, Nihat Çetinkaya, Ümit İlker Sarıgül, Selçuk Yerli, Necmi Kanbur, Oğuzhan Türkmen, Taner Turan, Ziya Dilsiz ve SİNDER’e yeni katılım sağlayan Sibel Diken ve Fırat Türk katıldı.

Editör: Gülay Kavak