Spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak için yıl boyunca bisiklet turları düzenleyen Yeşilay’ın bu yıl 11’incisini düzenleyeceği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu için geri sayım başladı.

Programın Sinop ayağı Uğur Mumcu Meydanı'ndan başlayacak. Bisiklet turu, Hamsi Yolu - Sakarya Caddesi rotasından gidilerek tekrar Uğur Mumcu Meydanı'nda sona erecek.

Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, her yaştan profesyonel ve amatör bisikletseverin katılımına açık olacak etkinliklikte, hareketli yaşamı desteklemek ve bağımlılıkla mücadele amacıyla bu yıl 11'incisini gerçekleşecek Yeşilay Bisiklet Turu’nda hep birlikte pedal çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturacaklarını söyledi. Öztürk, tüm bisiklet severleri, katılımın her yıl giderek arttığı tura davet etti.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde Arda Kardeşler düdük çalacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde Arda Kardeşler düdük çalacak

Yeşilay yetkilileri, katılımın ücretsiz olduğu programda katılımcıları daha iyi ağırlayabilmek için önceden kayıt olunmasını rica etti.

Kayıt olmak isteyenler alttaki linkten kayıt olabilecek.

https://www.yesilay.org.tr/tr/bisiklet-turu

Kaynak: igf