Yeniden Refah Partisi Boyabat Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kahvaltı programı düzenlendi. 

Boyabat Kadın Kolları Başkanı Hacer Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programına Kadın Kolları Sinop İl Başkanı Ayşenur Cihan Türkmen, Sinop İl Kadın Kolları Sorumlusu Fatma Kağşak ve çok sayıda Boyabatlı kadın katıldı.

Programda bir konuşma yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Yılmaz, davete katılan herkese teşekkür etti. Yılmaz; “Biliyorsunuz ki, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim süreci başladı. Bu seçim geçmişte yapılan her seçimden daha önemli. Tüm Türkiye de olduğu gibi Boyabat’ta da maddi ve manevi sorunlar yaşanmaktadır. Bu sorunları ancak geçmişte olduğu gibi Milli Görüş zihniyetine sahip kadrolar çözer. Bizim amacımız milletin dertlerine derman olmak, Milli Görüşü iktidar yapmaktır. Bunu başarmak için Yeniden Refah Partisi Boyabat Kadın Kolları olarak Boyabat’ta her bir kadın seçmene ulaşacağız” dedi.

HEDEFİMİZ YAŞANILABİLİR VE YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ KURMAK
Programda daha sonra söz alan Yeniden Refah Partisi Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Ayşenur Cihan Türkmen hedeflerinin yaşanılabilir ve yeniden büyük Türkiye’yi kurmak olduğunu söyledi. Türkmen; “Türkiye maddi ve manevi sıkıntı içerisinde boğuşmaktadır. Bizim hedefimiz yaşanılabilir ve yeniden büyük Türkiye’yi kurmaktır. Yeniden büyük Türkiye’nin öncülüğünde yeni bir dünyaya giden yolu açmaktır. Zulmün ve sömürünün olmadığı çifte standardın ve adaletsizliğin olmadığı bir dünyayı kurmaktır” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber