Uzun yıllardır, Türkiye Cumhuriyeti Devleti terör belasıyla mücadele ediyor. Yada biz ediyor sanıyorduk; Terörü icat edip diz çörktürtmek istedikleri ülkelerin başına musallat edenler, planlarını öylesine ustaca hazırlamışlardı'ki, ellerinde bulundurdukları görsel ve yazılı medya aracılığıyla, sürekli ve sinsice algı operasyonları yapmış; ülke içinde satın aldıkları işbirlikçileri ile, teröriste dahi mazlum görüntüsü verebilmiş, yılanın başı küçükken ezilip yok edilebileceği halde, büyüyüp güçlenmesini yine görsel ve yazılı basın araçlarının kullanıldığı, algı operasyonları vesilesi ile sağlamışlardır.

Yıllardır boş dağları bombalatan, tavşana kaç tazıya tut diyen hainler vesilesi ile, ekonomimizi çökerten, ülkemizi imf ahtapotuna yem diye sunan satılmış vatan haini işbirlikçiler, milletimiz terörle mücadele ediliyor sanırken, içten içe ve sinsice ülkemizin istila planlarını yapıyorlardı. Lakin unuttukları bir şey vardı; planların üstünde bir plan tuzakların üstünde bir tuzak vardı. ALLAHcc onların tuzaklarını başlarına geçirdi. EVET Türkiyenin her geçen gün biraz daha büyüyüp güçlenmesinin önünü kesip diz çöktürtemeyenler, alçakca kalleşçe her yolu deniyorlar. Tüm saldırılarına rağmen Halkımızından beklemedikleri direnç karşısında, dahada çirkinleşiyor, adeta kuduruyorlar.

16 nisanda yapılacak anayasa refarandum'u, Halkımızın EVET'i tercih etmesi durumunda, ülkemizdeki bir çok kargaşaya son verecek. ve en önemlisi hantal işleyen bürokrasiyi minimize ederek, ülkemiz kalkınmasının önündeki takozların temizlenmesini  sağlayacak; alınacak hızlı ve isabetli kararlar neticesinde, Büyük Türkiye Cumhuriyeti dünya sıralamasında hak ettiği yeri alacaktır.

Bu refarandumu kişisel meseleye indirgeyenler, büyük bir aymazlık içerisindedirler. insanlar fanidir; gelip geçerler. lakin dünya var oldukça, devletler var oluş mücadelelerini devam ettirmek zorundadır. bunun içinse güçlü sistemlere ihtiyaç vardır. EVET  Ülkemizin tam bağımsızlık yolunda verdiği bu mücadele, bu kutlu diriliş, yepyeni bir istiklal ve istikbal mücadelesidir. Tarih boyunca Yaşadığı tüm acılara ve zorluklara rağmen, büyük bedeller ödemiş, küllerinden yeniden doğmuş bu asil millet, harici ve dahili tüm türkiye düşmanlarına hadlerini bildirecek güç ve kudrettedir vesselam..