Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu yaralanan polislerden Levent Özdemir, sağlığına kavuşarak görevine devam etmek istediğini belirtti.

Özdemir, memleketi Sinop'un Türkeli ilçesindeki evinde, yaptığı açıklamada, sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini söyledi. 

Saldırıda şehit olan Ercan Hırçın'ın çok yakın arkadaşı olduğunu anlatan Özdemir, "O gün araçta bulunan diğer arkadaşlar terör büroda görevlilerdi. Rahmetli olan Ercan sürekli beraber olduğum bir arkadaşımdı. Kendisiyle Kastamonu'da beraber çalışma hayallerimiz vardı. Allah ona şehadeti nasip etti. Allah mekanını cennet eylesin. Diğer arkadaşlarımın da durumu iyi Allah'a şükür" dedi.

- "Görevime devam etmek istiyorum"

"Tek isteğim sağlığıma kavuşarak görevine devam etmek" diyen Özdemir, şöyle konuştu:

"Hafif hafif yürüme sürecine başladım. Kolumda kırık var. Ona bağlı olarak parmaklarımda sinirsel sorunlar bulunuyor var. Geçici mi, kalıcı mı, o zamanla belli olacak. Zaten Diyarbakır'dan buraya geldikten sonra tedavi süreci hızlandı. Psikolojik olarak da rahatladım. Eşimiz, dostumuz hiç yalnız bırakmıyor. Yürüyüş yapan insanların evime gelerek destek olmaları beni çok mutlu etti. Bu vatanın bölünmeyeceğini gösterdiler."

Özdemir, olay sonrası "geçmiş olsun" dileğinde bulunan herkese teşekkür etti. 

Mardin'in Dargeçit ilçesinde 8 Eylül'de PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu Levent Özdemir'in de aralarında bulunduğu 4 polis yaralanmış, hastaneye kaldırılan polislerden Ercan Hırçın şehit olmuştu.

AA
Editör: Vitrin Haber