Yangınzede aileye Kızılay yardım malzemesi götürdü. 
Gerze'ye bağlı Çakallı köyü Karanlık Mahallesi'nde önceki gün öğlen saatlerinde meydana gelen ve 38 yaşındaki engelli Mehmet Çakmak'ın yanarak feci şekilde hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangın sonrası yangınzede aileye Kızılay yardım eli uzattı. 

Yangını sonrası Sinop ve Gerze Kızılay şubeleri tarafından yangınzede aileyi ziyaret edilerek hazırlanan yardım malzemeleri teslim edildi. 
    
Sinop Kızılay Şube Yönetim Sekreteri Hakan Şimşek, yardım malzemeleri içerisinde ailenin günlük hayatta kullanabilecekleri temel ihtiyaçlarının yer aldığını söyledi. Şimşek, "Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangının haberini alır almaz Gerze Kızılay Şube Başkanlığımızla temasa geçerek yangınzede ailenin ilk etapta ihtiyaçlarının tespitini gerçekleştirdik. Akabinde de içerisinde çadır, gıda ve barınmaya yönelik malzemeleri yangın mahallinde aileye teslim ettik ve kendilerine başsağlığı diledik. Yangınzede aileye malzeme getirilmesinde araç konusunda bizlere katkı sağlayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile çadırın kurulmasını gerçekleştiren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz personeline teşekkür ediyoruz"dedi.

Editör: Vitrin Haber