17 ARALIKTA VİZYONDA 
 
Çok büyük bir heyecanla beklenen filmin fragmanı bile olay olmuşken, vizyona girişiyle birlikte seyircisinden yaratacağı etki büyük bir meraka sürüklüyor. Koyu takipçileri olan bu filmin kurgusunun bağlayıcılığı ve görselliğinin kalitesi ile büyük bir kitleye sahip olması sonucu 7 filmden oluşan kaliteli bir seri olmuştur bu film. Sitemizde de sizlere keyifle izleyebilmeniz için star wars 7 izle filmi siz takipçilerimizle paylaşıyoruz.
GEORGE LUCAS TAN BGÜNE UZANAN KURGU
Yıldız Savaşları George Lucas’ın hayal gücünün bir eseridir. Bu hayal gücünden çıkan yıldız savaşları hem film hem oyunlara hem de çizgi romanlara konu olmuştur. Ve her birinde de belli bir üne kavuşmuş olan bu yapı yıllar süren bu filmi de beslemiştir. 25 Mayıs 1977 de ilk filmin sinemaya yansıması ile büyük beğeni ve hayranlık uyandırmış bir film olmuştur. Üçer yıl arayla sinemaseverlerle buluşan serinin son filmi normalde 19 Mayıs 2005 te sinema filmi yapılmıştır. Ancak 2008 yılında da 6.sı yapılan film çok büyük bir hasılat yaparak kendisi gibi seri filmler arasında çok büyük bir yer edinmiş James Bond Harry Potter gibi yine hem fantastik hem de aksiyon içeren bu filmleri hasılat olarak geride bırakmıştır. Filmleri büyük beğeni toplayarak 2015 yılının Aralık ayında da son filmi olan Star Wars: güçler uyanıyor bölümünü sergileyecektir. Sitemizde de STAR WARS 7: GÜÇLER UYANIYOR HD İZLE seçeneğiyle tek tıkla sevdiğiniz bu filmi rahatlıkla izleyebilirsiniz.
GENİŞLETİLMİŞ EVRENİ OLUŞTURAN STAR WARS SERİSİ.
Genişletilmiş Evren isimli bir kurgusal alanı oluşturan yıldız savaşçıları, çizgi roman, çeşitli oyunlar kitaplar birçok alanın kapılarını aralamıştır. Hatta bir dönem diziye de konu olmuştur yıldız savaşçıları bütün bu özellikleri ile sinemada çok büyük bir eksiği doldurmuş olan bu film bu yılda sonuncusu ile 2015 yılının aralık ayının 17. Gününde siz sevenleriyle beyazperdede buluşacaktır. Sitemizde de sizin için yer vermekten mutluluk duyduğumuz bu filmi sizlerle STAR WARS 7: GÜÇLER UYANIYOR linki ile paylaşıyoruz. Yerinizden kalkmadan keyifle tek tık özelliği ile tadını çıkarark izleyebilirsiniz. Büyük bir beğeni toplayan bu film son filmi ile neler yaşatacak 17 Aralıktan sonra göreceğiz.

Filmi İzlemek için tıklayın http://fullhdfilmizlesin.com/yildiz-savaslari-bolum-vii-guc-uyaniyor-star-wars-episode-vii-the-force-awakens-izle2015.html

Advertorial Reklam

 
Editör: Vitrin Haber