Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, yaşlılar evini ziyaret etti. Burada yaşlılar ile sohbet eden Başkan Ergül, Sinop Belediyesi olarak ilerleyen günlerde emekli kadınların da vakit geçirebileceği bir binayı hizmete açmayı planladıklarını söyledi. 

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Yaşlılar haftası etkinlikleri kapsamında Sinop Yaşlılar evini ziyaret etti. Burada yaşlılarla sohbet eden Baki Ergül, kendisine iletilen talepleri dinledi. Belediye tarafından tahsis edilen mekanda yaşlıların vakitlerini rahatlıkla geçirebildiklerini belirten Belediye Başkanı Baki Ergül, onların huzuru için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Ergül; “Yaşlılar haftası olması sebebiyle sizleri ziyaret edelim halinizi hatırınızı soralım istedik. Tabi bir gün hatırlanmak bir hafta hatırlanmak yeterli değil. Sizler bu ülkeye ömür verdiniz, gönül verdiniz. Bu ülkeye evlatlar yetiştirdiniz. Siz her gün hatırlansanız çok değildir. Bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. Ama iş yoğunluğu bizlerin en büyük engeli. Ancak gönüllerimizin her zaman için sizlerle olduğunu unutmayın istiyorum. Biliyorsunuz burayı düzenledik ve burası sizler için hizmet ediyor. Arkadaşlarımız var sizlere hizmet ediyor. Hemşiremiz var sizlerle ilgileniyor. Bir eksiğiniz ya da ihtiyacınız olursa bizlere iletiyorlar. Esasında burası ile ilgili bizlere çok değişik talepler geliyor. Ama şunu söylemek istiyorum burası ben olduğum sürece sizlere ait olan bir yer olarak kalacak” dedi. 

KADINLARIMIZI DA UNUTMADIK
Sinop Belediyesi olarak emekli kadınların da vakit geçirebileceği bir bina oluşturmayı amaçladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Baki Ergül, bu mekanın da en kısa süre içerisinde hizmete sunulacağını belirtti. Ergül; “Bizim şimdiki niyetimiz emekli hanımlarımız için de bir yer tahsis edebilmek. Bu bina içerisinde emziren annelerimiz için de bir oda bulunacak. Gününün çoğunu evde geçiren kadınlarımız buraya gelerek zamanlarını hoşça geçirebilecekler. Tabi en önemlisi huzurlu ve sağlıklı bir ömür. O sebeple hepimize Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin” diye konuştu. Ziyarette ayrıca Belediye Başkanı Baki Ergül hafta kapsamında yaşlılar evini ziyarete gelen anaokulu öğrencileri ile sohbet etti. Ziyaret sonunda günün anısına Sinop Belediyesi tarafından alınan hediyeler yaşlılara verildi. 
 
Editör: Vitrin Haber