Çankırı’da huzurevinde tanışarak evlenen Fındık çiftçinin mutluluğu herkese örnek oluyor.

İsmail Özdemir Huzurevi’nde yaşayan 76 yaşındaki Salim Fındık ve 71 yaşındaki Sinoplu Emine Fındık’ın birbirlerine olan sevgisi aşk filmlerini aratmıyor. İlk görüşte aşık olan çift, şimdi ikinci baharlarını yaşıyor. Salim Fındık, 2 yıl önce huzurevine yerleştiğini ve eşi Emine Fındık ile tanıştıktan sonra hayatının tamamen değiştiğini belirterek, “Ben 50 yıl evli kaldım. 50 yıldır bulamadığım mutluluğu, eşim Emine’de bir günde buldum. O anda yıllarımı boşa geçirdiğimi anladım. Keşke Emine ile daha önce tanışsaydık” dedi.
Eşiyle arkadaşlıklarının kısa sürede aşka dönüştüğünü dile getiren Fındık, “Ben evliydim, eşimden ayrıldım ve Emine’ye evlenme teklifinde bulundum. Emine de benden etkilediğini söyledi ve evlendik. Yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz ve hayatımın Emine ile anlam kazandığına inanıyorum. Burada ikinci baharımızı yaşıyor gibiyiz. Burası bizim aşk yuvamız" ifadelerini kullandı.
Günlerinin tamamını birlikte geçirdiklerini dile getiren Fındık, birbirlerine her konuda yardımcı olduklarını kaydetti. Aslen Karslı bir ailenin kızı olduğunu ve Sinop’tan Çankırı’ya geldiğini belirten Emine Fındık ise, Salim Fındık'ın hayatındaki en değerli varlık olduğunu söyledi.

5 yıldır huzurevinde kaldığını belirten Emine Fındık, "Huzurevinde onunla çok mutluyum. O artık benim hayatımdaki en değerli varlık. Birlikte uyuyor, birlikte uyanıyoruz. Bizim el ele gezdiğimizi gören arkadaşlarımız bile bize şaşırıyor" şeklinde konuştu.
Çankırı Özdemir Huzurevi Sorumlusu Tuncay Haskılıç da huzurevi sakinlerinin mutlu olmalarının kendilerini de mutlu ettiğini dile getirerek, "Onların mutluluğu diğer çiftlerimize de örnek oluyor. Evlenmeden sorunlu olan iki farklı birey, evlendikten sonra mutlu bir çift haline geldiler. Biz de onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

İHA
Editör: Vitrin Haber